Yhteystiedot

Ristipellontie 18 , Helsinki
Puh. 09 5483838

Metsäkyläntie 2 , Klaukkala
Puh. 09 8792872
Puh. 040 8322398

Kesärenkaat

TARJOUSHINNOIN NYT
Parhaat merkit
Parhaat hinnat
- Nokian
- Michelin
- Hankook
- Continental
- BF Goodrich
- Laufenn
- Kormoran
- Tigar
- Kapsen
- Asennettuna
- Nopeasti

Autokorjaamo

Kaikkien Automerkkien Edullinen Autohuolto
Konalassa ja
Klaukkalassa

Vuosihuollot

Edullisesti kaikkiin automerkkeihin ja malleihin Nopeasti !!!

Ilmastoinnin huollot

Ilmastoinnin huoltotäyttö R134a kaasulla 99e (sis. max 1kg kaasua)

Ilmastoinnin huoltotäyttö R1234yf kaasulla 199e (sis. max 0,5 kg kaasua)


Yli menevät kaasumäärät laskutetaan lisäksi

Sijaisauto

Sijaisauto huollon ajaksi
edullisesti

Aurauskulmat

Aurauskulman säädöt raidetangon päät asennettuna
pallonivelet asennettuna
nopeasti työn alle

Jarrupalat ja levyt

Asennettuna nopeasti kaikkiin merkkeihin !!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1898482 kpl

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Laatimispäivä: 23.5.2018

1. Rekisterinpitäjä
Raikko & Reikko Oy, RS Superhuolto (Y-tunnus: 0746804-4)
Ristipellontie 18 , 00390 Helsinki , puh: 09-5483838
Metsäkyläntie 2 , 01800 Klaukkala , puh: 09-8792872

2. Rekisteriasioista vastaava:
Raikko & Reikko Oy , RS Superhuolto
Timo Reikko
Metsäkyläntie 2 , 01800 Klaukkala , puh: 09-8792872
timo.reikko@superhuolto.fi

3. Rekisterin nimi
Raikko & Reikko Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on autojen huoltoon liittyvä asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys. Raikko & Reikko Oy käyttää henkilötietoja vain asiakkuuden hoitoon.
Raikko & Reikko Oy ei käytä henkilötietoja etämyynti- ja suoramarkkinointitarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Henkilöön, ajoneuvoon, asiakassuhteen hoitamiseen ja asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, muun muassa: Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, kaupunki, yrityksen nimi, Y-tunnus ja yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja www-sivujen osoite. Ostotiedot kuten tuote-, hinta-, tarjous-, toimitus- ja laskutustiedot. Ajoneuvon tunnistetiedot, huoltotiedot, ajokilometrit ja rekisterinumero. Asiakassuhteen viestintähistoria (mm. sähköpostiviestit ja puhelutiedot).

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään rekisterinpitäjän omassa toiminnassa asiakasasioinnin yhteydessä muun muassa puhelimitse, verkkopalvelussa, asiakastapahtumissa sekä huoltoliikkeessä. Henkilötietoja voidaan kerätä, tallentaa ja päivittää myös päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta (Trafi).

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja voidaan luovuttaa rajoitetusti viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja muun muassa maahantuojalle auton takuuseen, huoltoon tai muihin kunnossapitoon tai turvallisuuteen liittyviin toimiin liittyen.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Ohjelmien käyttöön tarvittavat palvelimet sijaitsevat EU-alueella

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmään tallennettuihin tietoihin pääsevät käsiksi ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne työntekijät jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Palvelinympäristö (Oulun data center) on suojattu salasanoilla ja asianmukaisella palomuurilla. Myyntijärjestelmä (Autofutur) vaatii sisäänkirjautumisen salasanoilla. Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu sekä mistä tiedot rekisteriä varten säännönmukaisesti hankitaan, mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa ja tarvittaessa kirjallisesti. Henkilöllisyys on pyydettäessä kyettävä todistamaan.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Ellei erityislainsäädäntö estä, rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja tässä rekisteriselosteessa mainittuihin tarkoituksiin, ellei toisin ole sovittu rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välillä.